Κυριακή, 6 Ιουνίου 2010

Ελεύθερος ο δολοφόνος του Αλέξη


Ελεύθεροι, με περιοριστικούς όρους, αφέθηκαν σήμερα οι δύο ειδικοί φρουροί που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, καθώς παρήλθε το 18μηνο, ανώτατο όριο της προφυλάκισής τους.
Η εισαγγελέας βρέθηκε στις 5 τα ξημερώματα στις φυλακές Μαλανδρίνου για να διαβιβάσει το βούλευμα στον διευθυντή των φυλακών.
Τόσο ο Επ. Κορκονέας όσο και ο Β. Σαραλιώτης θα παραμείνουν στην Άμφισσα υπό αστυνομική παρακολούθηση και θα πρέπει να εμφανίζονται στο τοπικό αστυνομικό τμήμα δύο φορές την ημέρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο γύρω από τις οικίες, όσο και κατά τις μετακινήσεις τους, θα υπάρχει διαρκώς επιτήρηση από αστυνομικούς για να αποφευχθεί ενδεχόμενο επίθεσης σε βάρος τους.
Το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Άμφισσας με απόφασή του επέβαλε στους δύο ειδικούς φρουρούς απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, απαγόρευση εξόδου από την πόλη της Άμφισσας, διαμονή σε διεύθυνση η οποία θα πρέπει να δηλωθεί στις δικαστικές αρχές μέσα στην πόλη όπου διεξάγεται η δίκη και εμφάνιση πρωί και βράδυ στο αστυνομικό τμήμα της πόλης.
Οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου είχαν αιτηθεί να μην τους επιβληθεί κανένας περιοριστικός όρος.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails