Τρίτη, 22 Ιουνίου 2010

Οι εκδηλώσεις του Δήμου Ηρακλείου για το καλοκαίρι


Θεατρικές παραστάσεις, φολκλορικά φεστιβάλ, συναυλίες, εικαστικές εκθέσεις και μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις είναι μερικά μόνο από τα θεάματα που εμπεριέχονται στο μακρύ κατάλογο των εκδηλώσεων του φετινού φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου, το οποίο προετοιμάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς και θα αποτελέσει ίσως την καλύτερη διοργάνωση των τελευταίων ετών. Το πρόγραμμα, το οποίο έχει ήδη προετοιμαστεί, έχει σχεδόν οριστικοποιηθεί και πρόκειται τις επόμενες μέρες να περάσει από το Δημοτικό Συμβούλιο και την Πολιτιστική Επιτροπή προκειμένου να δοθεί και η επίσημη έγκριση. Σημαντικό κομμάτι και του φετινού φεστιβάλ η αποκέντρωση των εκδηλώσεων με σημαντικά δρώμενα να λαμβάνουν χώρα και τοπικά διαμερίσματα της πόλης. Αναλυτικότερα το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που ξεκινά στις 2 Ιουλίου και ολοκληρώνεται στις 27 Σεπτεμβρίου έχει ως εξής:
Για το μήνα Ιούλιο:
* Παρασκευή 2 Ιουλίου: Συναυλία της "Ανακύκλωσης" σε συνεργασία με το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα "Ανταποδοτική Ανακύκλωση" στην πλατεία Ελευθερίας. Ελεύθερη είσοδος.
* Δευτέρα 5, Τρίτη 6 και Τετάρτη 7 Ιουλίου: Το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης παρουσιάζει την κωμωδία του Μολιέρου "Ο Αρχοντοχωριάτης" σε σκηνοθεσία Γιάννη Καλατζόπουλου. Παίζουν: Δημήτρης Πιατάς, Τζόις Ευείδη και άλλοι. Κηποθέατρο "Ν. Καζαντζάκης".
* Πέμπτη 8 Ιουλίου: Μουσική παραδοσιακή βραδιά με τη Χορωδία-Ορχήστρα συλλόγου Αλατσατιανών Ηρακλείου "Η Κρήτη θυμάται τις αλησμόνητες πατρίδες". Κηποθέατρο "Ν. Καζαντζάκης". Ελεύθερη είσοδος.
* Παρασκευή 9 Ιουλίου: Μουσικοχορευτική παραδοσιακή βραδιά με τον Κρητικό Παραδοσιακό Όμιλο του Γιάννη και Γιώργου Μεγαλακάκη, στο κηποθέατρο "Μ. Χατζιδάκις".
* Σάββατο 10 Ιουλίου: Συναυλία έντεχνης παραδοσιακής μουσικής με τον Μιχάλη Φραγκιαδάκη και την "Πύλη του Ήχου", στο κηποθέατρο "Ν. Καζαντζάκης".
*Δευτέρα 12 Ιουλίου: Συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου "Σαράντα χρόνια έφηβοι κοντά μισό αιώνα". Μαζί του οι Σπυριδούλα, ο Λάκης Παπαδόπουλος και ο Γιάννης Γιοκαρίνης, στο γήπεδο ΟΦΗ. Παράλληλα συναυλία με το συγκρότημα "Royal Concert Band Antwerp" του Βελγίου, στο προαύλιο της Βασιλικής Αγίου Μάρκου.
* Τετάρτη 14 Ιουλίου: Συναυλία με τον Σωκράτη Μάλαμα στο κηποθέατρο "Ν. Καζαντζάκης".
* Πέμπτη 15 Ιουλίου: Το Θέατρο "Χώρος" παρουσιάζει την "Ερωφίλη" 9Άσκηση 2 2) του Γ. Χορτάτση σε σκηνοθεσία Σίμου Κακάλα, στο κηποθέατρο "Μ. Χατζιδάκις".
* Παρασκευή 16 και Σάββατο 17 Ιουλίου: Η "Αττική Αυλαία" παρουσιάζει την κωμωδία "Μαλλιά κουβάρια", σε σκηνοθεσία Θανάση Θεολόγη. Παίζουν: Γιώργος Παρτσαλάκης, Ελένη Καστάνη και άλλοι. Κηποθέατρο "Ν. Καζαντζάκης".
* Κυριακή 18: Συναυλία με το διεθνούς φήμης κουαρτέτο κλασικής μουσικής του Saizburg και το σολίστα Διονύση Γραμμένο. Κηποθέατρο "Μ. Χατζιδάκις".
* Δευτέρα 19: Συναυλία με τη Χ. Αλέξιου και τη Μάρθα Φριντζήλα στο Παγκρήτιο Στάδιο.
* Δευτέρα 19, Τρίτη 20, Τετάρτη 21 και Πέμπτη 22 Ιουλίου: Η Κάρμεν Ρουγγέρη παρουσιάζει το έργο για παιδιά "Ομήρου Οδύσσεια-Το παραμύθι των παραμυθιών", στο κηποθέατρο "Ν. Καζαντζάκης".
* Τετάρτη 21: Συναυλία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Παγκρήτιο Στάδιο.
* Πέμπτη 22: Συναυλία της Μικτής Χορωδίας Δήμου Ηρακλείου "Από την όπερα και το μιούζικαλ στην τζαζ".
*Παρασκευή 23: Το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης παρουσιάζει το έργο του Σέξπιρ "Ο έμπορος της Βενετίας", σε σκηνοθεσία Βασίλη Μαυρογεωργίου και Κώστα Γάκη. Κηποθέατρο "Ν. Καζαντζάκης".
* Σάββατο 24: Μουσικοχορευτική εκδήλωση "Η Μουσική των SUFI και οι περιστρεφόμενοι Δερβίσηδες Μέβλεβι", από την Τουρκία. Κηποθέατρο "Ν. Καζαντζάκης".
* Κυριακή 25: Συναυλία ελληνικής μουσικής "Στην τρυφερότητα των τραγουδιών". Συμμετέχουν ο βαρύτονος Γιάννης Ιδομενέως και η μεσόφωνος Μυρτώ Γεωργιάδου. Κηποθέατρο "Μ. Χατζιδάκις". Παράλληλα το θέατρο "ΟΜΜΑ" Στούντιο παρουσιάζει το έργο "Λιογέννητη", σε σκηνοθεσία Αντώνη Διαμαντή, στην Πύλη Βηθλεέμ.
* Δευτέρα 26: Συναυλία "Μουσικές περιπλανήσεις", με τον Στράτο Τζώρτζογλου και τη Λία Βίσση. Σ' αυτό το μουσικό ταξίδι τούς συνοδεύουν ο Χρήστος Σεβαστός, ο Μιχάλης Κακέπης και ο Στέλιος Μπικάκης. Κηποθέατρο "Ν. Καζαντζάκης".
* Τρίτη 27, Τετάρτη 28: Η Εταιρεία Τέχνης "5η Εποχή" παρουσιάζει την κωμωδία του Κάρλο Γκολντόνι "Λοκαντιέρα", σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη. Παίζουν Ρένια Λουιζίδου, Κώστας Κόκλας και άλλοι. Κηποθέατρο "Ν. Καζαντζάκης".
* Πέμπτη 29: Μουσικοποιητική εκδήλωση της Ορχήστρας Ελληνικής Μουσικής "Ορφέας" "Λυτρωτική Φλογέρα". Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του μακαριστού Τιμόθεου. Κηποθέατρο "Ν. Καζαντζάκης".
*Παρασκευη 30: Παράσταση Καραγκιόζη από το Θέατρο Σκιών "Αθανασίου" "Ο Καραγκιόζης στην ζούγκλα", στην Πύλη Βηθλεέμ.
* Σάββατο 31: Μουσικοχορευτική παραδοσιακή βραδιά με το σερβικό φολκλορικό συγκρότημα Hajduk Stanko. Κηποθέατρο "Ν. Καζαντζάκης".

* Κυριακή 1 Αυγούστου: Συναυλία με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και τον Στέφανο Κορκολή στο Κηποθέατρο "Ν. Καζαντζάκης".
* Δευτέρα 2: Συναυλία με την Ελευθερία Αρβανιτάκη και την Τάνια Τσανακλίδου στο Παγκρήτιο Στάδιο.
* Δευτέρα 2, Τρίτη 3 και Τετάρτη 4: Η "Θεατρική Εστία" παρουσιάζει την κωμωδία των Χρήστου και Γιώργου Γιαννακόπουλου "Ο Μπακαλόγατος ή της κακομοίρας", σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη. Παίζουν: Πέτρος Φιλιππίδης και Τάσος Κωστής. Κηποθέατρο "Ν. Καζαντζάκης".
* Πέμπτη 5: Κρητική καντάδα με την Επιτροπή Πρωτοβουλίας της Καντάδας, τον Παγκρήτιο Σύλλογο Καλλιτεχνών Κρητικής Μουσικής, την Παγκρήτια Ένωση Χοροδιδασκάλων, το μουσικοχορευτικό σύνολο Πολιτιστικού Συλλόγου Λαγκαδά και ανεξάρτητα κρητικά. Επίσης Το Θέατρο "Μορφές" παρουσιάζει την κωμωδία του Γιαν ντε Χαρτογκ "Το Νυφικό Κρεβάτι" σε σκηνοθεσία Σίμου Χριστοδούλου-Γιάννας Κεφάλα. Κηποθέατρο "Μ. Χατζιδάκις".
* Παρασκευή 6: Το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας παρουσιάζει την "Ορέστεια" του Αισχύλου, σε σκηνοθεσία Λουκά Θάνου. Παίζουν Γιάννης Βόγλης, Μαρία Κατσανδρή και άλλοι. Κηποθέατρο "Ν. Καζαντζάκης".
* Κυριακή 8: Μουσική παράσταση με τους "Dulsori" -κρουστά από την Κορέα. Oι "Dulsori" αιχμαλωτίζουν το κοινό με παραδοσιακά κορεάτικα κρουστά και τραγούδια. Κηποθέατρο "Ν. Καζαντζάκης".
*Δευτέρα 9 και Τρίτη 10: Η καλλιτεχνική εταιρεία "Υπέρ Θεαμάτων" παρουσιάζει την κωμωδία του Αλέκου Σακελάριου "Ο φίλος μου ο Λευτεράκης", σε διασκευή Ρέππα-Παπαθανασίου. Παίζουν Γιάννης Τσιμιτσέλης , Βασιλική Ανδρίτσου και άλλοι. Κηποθέατρο "Ν. Καζαντζάκης".
*Δευτέρα 9: Συναυλία του Γιώργου Νταλάρα στο Παγκρήτιο Στάδιο.
* Τετάρτη 11, Πέμπτη 12: Η εταιρεία "Ελληνική Θεαμάτων" παρουσιάζει την κωμωδία του Ουίλιαμ Σέξπιρ "Η στρίγγλα που έγινε αρνάκι", σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη. Παίζουν Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη και άλλοι. Κηποθέατρο "Ν. Καζαντζάκης".
* Παρασκευή 13: Το "Coronet theater" παρουσιάζει το έργο "Caveman". Παίζει ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Κηποθέατρο "Ν. Καζαντζάκης".
* Τρίτη 17: Μουσικοχορευτική παράσταση "Ρωσικό κρατικό κοζάκικο χοροθέατρο". Κηποθέατρο "Ν. Καζαντζάκης".
* Τετάρτη 18: Το θέατρο του "Νέου κόσμου" παρουσιάζει την τραγωδία του Ευριπίδη "Τρωάδες", σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου. Παίζουν Λυδία Κονιόρδου και Γιάννης Τσορτέκης. Κηποθέατρο "Ν. Καζαντζάκης".
* Πέμπτη 19: Παιδικό Θέατρο: Οι "Μαγικές σβούρες" παρουσιάζουν το έργο για παιδιά "Ο Αυγερινός και η Πούλια", σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αδάμη. Κηποθέατρο "Ν. Καζαντζάκης".
* Παρασκευή 20, Σάββατο 21: Η εταιρεία "Ελληνική Θεαμάτων" παρουσιάζει την κωμωδία του Άκη Δήμου "Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης", σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή. Κηποθέατρο "Ν. Καζαντζάκης".
* Κυριακή 22: Μουσική παράσταση με τον Ανδρέα Α. Αρτέμη "Μνήμη σαν κύμα από την Κύπρο στην Κρήτη". Κηποθέατρο "Μ. Χατζιδάκις".
* Δευτέρα 23, Τρίτη 24: Το "Αμφιθέατρο" του Σπύρου Ευαγγελάτου παρουσιάζει την τραγωδία του Σοφοκλή "Οιδίπους Τύραννος", σε σκηνοθεσία Σπύρου Ευαγγελάτου. Παίζουν οι Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και Καριοφυλλιά Καραμπέτη. Κηποθέατρο "Ν. Καζαντζάκης". Παράλληλα, μουσικοθεατρική παράσταση με τη Χορωδία και τη θεατρική ομάδα Νέων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης. Πύλη Βηθλεέμ.
* Τετάρτη 25, Πέμπτη 26: Η εταιρεία "Ελληνική Θεαμάτων" παρουσιάζει το μιούζικαλ για παιδιά "Mazoo And The Zoo". Κηποθέατρο "Ν. Καζαντζάκης". Επίσης, συναυλία κρητικής μουσικής με το μουσικό σύνολο "Δραβίδες" ("Μια συναυλία σιωπής"). Πύλη Βηθλεέμ.
* Πέμπτη 26: Ο Οργανισμός "Πολιτισμικός Νότος" παρουσιάζει την κωμωδία του Juan Ruiz de Alacron "Ο άλλος Δον Ζουάν", σε σκηνοθεσία Μαρίας Μεντέζ. Πύλη Βηθλεέμ.
* Παρασκευή 27: Πελοποννησιακή βραδιά με παραδοσιακούς χορούς από το Λαογραφικό Πολιτιστικό Σύλλογο Πελοποννησίων Κρήτης.
* Σάββατο 28: Το Θέατρο των VIVI παρουσιάζει το έργο του Φώτη Κωνσταντινίδη "Δασκαλογιάννης" σε σκηνοθεσία Τηλέμαχου Μουδατσάκι. Κηποθέατρο "Μ. Χατζιδάκις".
* Κυριακή 29: Το Θέατρο των VIVI παρουσιάζει το έργο "Πέρσες" του Αισχύλου, σε σκηνοθεσία Τηλέμαχου Μουδατσάκι. Κηποθέατρο "Μ. Χατζιδάκις". Ελεύθερη είσοδος.
* Δευτέρα 30: Συναυλία με την Παιδική Χορωδία του Ιερού Ναού Αγίου Βησσαρίωνος Φιλιππιάδος - διευθύνει ο Νεκτάριος Θάνος - και τη Χορωδία-Ορχήστρα του Συλλόγου Αλατσατιανών Ηρακλείου "Σμύρνη για σένα τραγουδώ". Βασιλική του Αγίου Μάρκου.
Επίσης, η "Πολιτιστική Έκφραση" παρουσιάζει την κωμωδία του Βιτόριο Καρνούτσι "Θέλει τέχνη ο έρωτας" με τον Βασίλη Τσιβιλίκα. Κηποθέατρο "Ν. Καζαντζάκης".
* Τρίτη 31: Συναυλία έντεχνης ελληνικής μουσικής με τον Μάνο Παπαδάκη στην Πύλη Βηθλεέμ.
Πλούσιο είναι το πρόγραμμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Ηρακλείου και για το μήνα Σεπτέμβριο, το οποίο έχει ως εξής:
* Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου: Ρεσιτάλ τραγουδιού με την καταξιωμένη Ηρακλειώτισσα σοπράνο Μαρία Δρούλου, με έργα κλασικού ρεπερτορίου και έντεχνα τραγούδια Ελλήνων συνθετών, στη Βασιλική Αγίου Μάρκου. Επίσης μουσικοθεατρική παράσταση για παιδιά με τίτλο "Ο Γαργαλιστής" του Δημήτρη Μπασλάμ, με τον Αντώνη Καφετζόπουλο, στην Πύλη Βηθλεέμ.
* Πέμπτη 2: Το Θέατρο "Μορφές" παρουσιάζει το έργο για παιδιά "Ο Μάγος του Οζ", σε σκηνοθεσία Γιάννας Κεφάλα, στο κηποθέατρο "Μ. Χατζιδάκις".
* Παρασκευή 3: Βραδιά όπερας με τον Soren Hansen, στο Κηποθέατρο "Ν. Καζαντζάκης".
* Σάββατο 4: Μουσικοχορευτική βραδιά του Συλλόγου Σαμιωτών-Ικαριωτών και Φουρνιωτών Κρήτης. Επίσης ρεσιτάλ για 2 κιθάρες με τον Νίκο Κατσαράκη και την Ελευθερία Φραγκιαδάκη. Παράλληλη εκδήλωση στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου, με ελεύθερη είσοδο.
* Κυριακή 5 και Δευτέρα 6: H oμάδα σύγχρονου χορού "Βίδα" παρουσιάζει το έργο "Hors Corps", με χορογραφίες της Όλιας Λυδάκη, στην Πύλη Βηθλεέμ.
* Κυριακή 5: Λαϊκή συναυλία "Του γέρου κόσμου η καρδιά καινούργιο αίμα θέλει", με το μουσικό σχήμα "Το κάλεσμα της φύσης", και παρουσίαση του βιβλίου "Διογένης ο μοσκοκούζουλος", στο κηποθέατρο "Μ. Χατζιδάκις".
* Δευτέρα 6: Μουσικοποιητική εκδήλωση "Τα σ’ αγαπώ της πατρίδας μου" με το Σύλλογο Βιαννιτών Ηρακλείου "Ο Πατούχας", στο κηποθέατρο "Ν. Καζαντζάκης".
*Τρίτη 7: Παραδοσιακή βραδιά με το Σύλλογο "Έύξεινος Λέσχη Ποντίων Ηρακλείου" και μουσικοχορευτικά συγκροτήματα από τη βόρεια Ελλάδα, στο κηποθέατρο "Ν. Καζαντζάκης".
* Τετάρτη 8: Συναυλία με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη στο κηποθέατρο "Ν. Καζαντζάκης". Παράλληλα, συναυλία ελληνικής μουσικής "Έχει πανσέληνο απόψε" με τον Γιώργο Χυντηράκη, στην Πύλη Βηθλεέμ.
* Παρασκευή 10: Σατυρική μουσική παράσταση "Τι τους κοιτάτε, ρε..." με τον Χάρρυ Κλύνν. Συμμετέχει η σατιρική θεατρική ομάδα "Μικροί Ήρωες", στο κηποθέατρο "Ν. Καζαντζάκης".
* Σάββατο 11: Συναυλία με το μουσικό σύνολο "Νόστιμον Ήμαρ" με τίτλο "Του έρωτα και του ονείρου", υπό τη διεύθυνση του Μίνωα Σωμαράκη, στο κηποθέατρο "Μ. Χατζιδάκις". Επίσης, συναυλία με το rock συγκρότημα “Master Reset". Παράλληλη εκδήλωση στην Πύλη Βηθλεέμ.
* Κυριακή 12: Η Ομάδα Σύγχρονου Χορού "Φυσαλίδα" παρουσιάζει την χορευτική παράσταση "CumULus" σε σκηνοθεσία Γωγώς Πετραλή, στην Πύλη Βηθλεέμ.
* Δευτέρα 13, Τρίτη 14: Η Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Ηρακλείου παρουσιάζει τη σατιρική κωμωδία του Μιχάλη Κουνελάκη "Η απαγωγή της Σμαράγδως", σε σκηνοθεσία Γιώργου Αντωνάκη, στο κηποθέατρο "Μ. Χατζιδάκις". Παράλληλα συναυλία κλασικής μουσικής Piano Duo ("Αναφορά στο έτος Schumann-Chopin") με τη Φλώρα Τζανετάκη και την Ελένη Παπασπύρου, στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου.
* Τετάρτη 15: Συναυλία με έργα Robert Schumann από κύκλους για φωνή και πιάνο "Αναφορά στο έτος Schumann-Chopin", με ελεύθερη είσοδο. Παράλληλα μουσικοθεατρική παράσταση του φωνητικού συνόλου "Dies Ιrae" του Πάνου Τσίκου, σε σύγχρονα και κλασικά διασκευασμένα έργα υπό τους ήχους μιας metal μπάντας, υπό τη δ/ση του Κώστα Σοφού, στην Πύλη Βηθλεέμ. Επίσης συναυλία της Χορωδίας "Ταξιδιώτες της παράδοσης" του Συλλόγου Μικρασιατών "Ο Άγιος Πολύκαρπος", στο κηποθέατρο "Μ. Χατζιδάκις".
* Πέμπτη 16: Η καλλιτεχνική ομάδα "Χρόες" παρουσιάζει το μουσικό έργο "Χρονικό μιας πολιτείας: Μια μουσική ανάγνωση", βασισμένο στο ομώνυμο πεζογράφημα του Ρεθυμνιώτη συγγραφέα Παντελή Πρεβελάκη, στο κηποθέατρο "Ν. Καζαντζάκης".
* Παρασκευή 17: Συναυλία ελληνικής παραδοσιακής μουσικής με τον Γιώργη Γκερεδάκη και τον Σπύρο Τοράκη "Άσμα κοινωνικό". Παράλληλη εκδήλωση στην Πύλη Βηθλεέμ, καθώς και συναυλία με τον Φίλιππο Πλιάτσικα και τον Μύρωνα Στρατή στο κηποθέατρο "Ν. Καζαντζάκης".
* Σάββατο 18: Συναυλία κλασικής μουσικής με 2 πιάνα με τη Μαριάννα και τη Στεφανία Καψετάκη στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου.
* Κυριακή 19: Μουσικοχορευτική παράσταση με τους "SAL.A.TA. THE BAND, στο κηποθέατρο "Ν. Καζαντζάκης". Παράλληλα, συναυλία με το κουαρτέτο κιθάρας "Φραγκίσκος Λεονταρίτης" στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου.
*Δευτέρα 20: Ρεσιτάλ πιάνου "Αναφορά στο έτος Schumann-Chopin" της διαπρεπούς Ελληνίδας πιανίστας Ντόρας Μπακοπούλου με έργα Frederic Chopin και Robert Schumann, στη Βασιλική Αγίου Μάρκου.
* Δευτέρα 20 και Τρίτη 21: Η Θεατρική Ομάδα Δημοσιογράφων Ηράκλειου παρουσιάζει το έργο του Δημήτρη Κεχαϊδή και της Ελένης Χαβιαρά "Με δύναμη από την Κηφισιά", σε σκηνοθεσία Γιώργου Αντωνάκη. Παίζουν Γωγώ Σωτηρίου, Ελένη Βακιθιανάκη, Ειρήνη Τσάκα και Μαρία Αντωνάκη.
* Τρίτη 21: Ρεσιτάλ για φωνή και κιθάρα με τον Νίκο Κατσαράκη και τη σοπράνο Μυρσίνη Μαργαρίτη, στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου.
* Τετάρτη 22: Ρεσιτάλ κλασικής κιθάρας με τον Φοίβο Μαυράκη με έργα των Sor, Walton, Albeniz, Barrios και άλλων, στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου. Επίσης συναυλία "Τρίο Μαντολίνο" με τον Μιχάλη Σταυρακάκη, τον Μιχάλη Κονταξάκη και τον Αντώνη Σταυρακάκη, στο κηποθέατρο "Μ. Χατζιδάκις".
* Πέμπτη 23: Συναυλία μουσικής δωματίου με το κουϊντέτο εγχόρδων του Δήμου Ηρακλείου, στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου. Παράλληλα, συναυλία με τη Χορωδία "Ιωνία Αηδών", υπό τη διεύθυνση Χορωδίας της Λένα Χατζηγεωργίου, στο κηποθέατρο "Μ. Χατζιδάκις".
* Παρασκευή 24: Παράσταση Σύγχρονου Ποιητικού Χορού με ζωντανή μουσική με τίτλο "Αγάπη μου". Ένα έργο του Ταξιάρχη Βασιλάκου με την ομάδα ANASSA, στο κηποθέατρο "Μ. Χατζιδάκις". Επίσης ο Σύλλογος Παιδαγωγών Εμψυχωτών Θεατρικού Παιχνιδιού "Παιδαγωγική Θεάτρου Κρήτης" παρουσιάζει την παράσταση για παιδιά "Φτου Ξελεφτερία για όλους" στην Πύλη Βηθλεέμ.
* Σάββατο 25: Η Θεατρική Ομάδα ΚΛΩΣΤΗΔΟΝ παρουσιάζει το έργο για παιδιά "Οι περιπέτειες ενός Πιγκουίνου", στο κηποθέατρο "Μ. Χατζιδάκις".
* Κυριακή 26: Συναυλία με τον Κωστή Μαραβέγια και τους Maraveyas illegal, στο κηποθέατρο "Ν. Καζαντζάκης".
*Δευτέρα 27: Συναυλία με τραγούδια από τη Λατινική Αμερική, Τραγούδι Ελίνα Σκαρπαθιώτη και κιθάρα Όλια Σκανδαλάκη, στην Πύλη Βηθλεέμ.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails