Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2010

Επίθεση με .. παπούτσι! στον Παπανδρέου!


Απροσδόκητο περιστατικό για τον Γ. Παπανδρέου αμέσως μετά την επίσκεψή του στα περίπτερα της ΔΕΘ το μεσημέρι του Σαββάτου. Όπως πρώτο αποκάλυψε το Newsit, ενώ έβγαινε από την έξοδο της έκθεσης, τον πλησίασαν τρία άτομα εκ των οποίων το ένα του πέταξε ένα παπούτσι, χωρίς αυτό να τον πετύχει.
Αμέσως κινητοποιήθηκαν πέντε άνδρες της ασφάλειας του πρωθυπουργού και ακινητοποίησαν με δυσκολία τον άνδρα - ηλικίας γύρω στα 50 - που αντιστεκόταν, καθηλώνοντάς τον στο έδαφος. Στο σημείο έφτασαν παράλληλα αμέσως δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ.(ομάδα Ζητά και ΜΑΤ) .
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του NewsIt τα τρία άτομα που πλησίασαν προς το μέρος του Γ. Παπανδρέουν ήταν ένα ζευγάρι εκπαιδευτικών ενώ το παπούτσι το πέταξε ο πατέρας της κοπέλας. Ο άνδρας αφού ακινητοποιήθηκε από τους άνδρες ασφαλείας, άρχισε να φωνάζει τις λέξεις "προδότες" και "χούντα", με αποτέλεσμα να παρέμβουν άνδρες των ΜΑΤ και να τον συλλάβουν, βάζοντας τον με δυσκολία στο περιπολικό ενώ εκείνος αντιστεκόταν.
Ο κ. Παπανδρέου πάντως διατήρησε την ψυχραιμία του και σε δηλώσεις που έκανε, τόνισε ότι η χώρα μας προχωρά με σταθερά βήματα στην κατεύθυνση μίας οικονομίας που στηρίζεται στην καινοτομία και στην πράσινη ανάπτυξη. "Θα κάνουμε την Ελλάδα περήφανη και καλύτερη γιατί αξίζει πολλά" δήλωσε.
Πηγή

1 σχόλιο:

 1. ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.. Τα ψέμματα τελείωσαν!
  Ο κύβος ερρίφθη! Η υπογραφή της Κ.Υ.Α. ανοίγει πλέον διάπλατα το δρόμο για την επικείμενη επένδυση του Κατάρ στο Πλατυγιάλι, κάτι που σημαίνει αυτόματα την ταφόπλακα στις ελπίδες για εμπορικό-διαμετακομιστικό λιμάνιΗ Κίνηση Πολιτών Ξηρομέρου καλεί:
  1. Το Δημοτικό Συμβούλιο να αλλάξει την απόφασή του και να ταχθεί ρητά και κατηγορηματικά ΕΝΑΝΤΙΟΝ της “επένδυσης” και της κοροϊδίας.
  2. Το Νομαρχιακό Συμβούλιο να πράξει ανάλογα και να καταψηφίσει την πρόταση.
  3. Την Επιτροπή Αγώνα να ενεργοποιηθεί άμεσα.
  4. Τους πολίτες του Ξηρομέρου να επαγρυπνούν και να σταθούν στο πλευρό της Κίνησης αποφασισμένοι και έτοιμοι για αγώνα προκειμένου να πετύχουμε τη λειτουργία εμπορικού-διαμετακομιστικού λιμανιού, κάτι που η Πολιτεία έχει υποσχεθεί και οφείλει να πραγματοποιήσει.
  5.Τέλος επειδή οι επερχόμενες εκλογές θα γίνουν στη βάση θέσεων για συγκεκριμένα προβλήματα και επειδή η καταστροφική για την περιοχή «επένδυση» είναι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα :
  Καλούμε τις δημοτικές παρατάξεις και τους επικεφαλείς τους να πάρουν θέση εδώ και τώρα.
  Καλούμε επίσης τους βουλευτές όλων των κομμάτων του νομού να πάρουν θέση για την «επένδυση».
  ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ
  Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΒΕΖΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails