Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2010

Μεθυσμένος σε κάδο ανακύκλωσης!

Ένας μεθυσμένος άντρας, λιθουανικής καταγωγής, διασώθηκε μέσα από κάδο ανακύκλωσης στο Έσεξ της Βρετανίας το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου. Ο άτυχος άντρας σκαρφάλωσε στον κάδο ανακύκλωσης υφασμάτων καθώς γυρνούσε σπίτι του, επειδή κρύωνε, αλλά παγιδεύτηκε μέσα.

Οι εκκλήσεις του μεθυσμένου για βοήθεια εισακούστηκαν από μία περαστική γυναίκα που έβγαζε βόλτα το σκύλο της και ο ''καλή Σαμαρείτης'' κάλεσε τις αρμόδιες αρχές αφού προσπάθησε ανεπιτυχώς να τραβήξει έξω τον μεθυσμένο.

Ο άντρας τελικά διασώθηκε από άντρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Το πως βρέθηκε μέσα στον κάδο, δήλωσε εκπρόσωπος της πυροσβεστικής εξακολουθεί να προβληματίζει αλλά το βέβαιο είναι ότι θα παρέμενε μέσα για αρκετές ώρες ακόμα αν δεν γινόταν αντιληπτός από την περαστική γυναίκα.

Πηγη : cosmo.gr

1 σχόλιο:

  1. Greenpeace: όχι στη μονάδα του Αστακού

    Nα μην εγκρίνει την κατασκευή του σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στον Αστακό, καλεί την κυβέρνηση η Greenpeace ζητώντας από την τοπική κοινωνία να αντισταθεί σε ένα έργο που στο όνομα της “ανάπτυξης” απειλεί κυριολεκτικά να τινάξει την περιοχή στον αέρα και δημιουργεί μία κερκόπορτα, μέσα από την οποία θα ελλοχεύει για πάντα ο κίνδυνος πιο επικίνδυνων και καταστροφικών επενδύσεων.
    .Η συγκεκριμένη μονάδα δε συμπεριλαμβάνεται σε κάποιο εθνικό ενεργειακό σχεδιασμό και ακυρώνει σε μεγάλο βαθμό τις προσπάθειες για την ικανοποίηση των δεσμεύσεων της χώρας στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πακέτου για το Κλίμα και την Ενέργεια.
    Πέραν των προφανών κινδύνων για την περιοχή (αφού η εγκατάσταση υπάγεται στην Οδηγία ‘Σεβέζο’ για τις επικίνδυνες βιομηχανικές εγκαταστάσεις), η συγκεκριμένη μονάδα, με βάση τα τεχνικά χαρακτηριστικά αναμένεται να εκλύει περί τα 3,5 εκατ. τόνους διοξειδίου του άνθρακα ετησίως. Η προώθηση της συγκεκριμένης μονάδας θέτει εν αμφιβόλω το εγχείρημα της Πράσινης Ανάπτυξης. Γεννά εύλογα ερωτηματικά το γεγονός ότι ενώ για μια μικρή μονάδα φωτοβολταϊκών χρειάζεται μια πολύμηνη διαδικασία, μέσα σε ένα μόλις μήνα μπορούν να εξασφαλιστούν οι απαραίτητες εγκρίσεις για μια ρυπογόνο και επικίνδυνη μονάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails