Κυριακή, 26 Ιουνίου 2011

Ο ΟΦΗ και το «koriopolis»


Χαμός γίνετε με τα στημένα, οι διάλογοι δε τρομεροί, πέρα από κάθε φαντασία. Αλλά μιας και ξέσπασε αυτό το σκάνδαλο για να δούμε λίγο τους αντίπαλους του ΟΦΗ ..
Έχουμε και λέμε, ας ξεκινήσουμε από πέρυσι(που όλοι θυμόμαστε με τι αίσχη καταφέρανε να κόψουν την άνοδο του ΟΦΗ ), Οι τρείς ομάδες που ανέβηκαν στην Σούπα Λιγκ, Ολυμπιακός Βόλου- Μπέος , Κέρκυρα – Καλογιάννης , Πανσερραικός – Θεωδωρίδης μπλεγμένοι στα στημένα.
Φέτος έχουμε τα Γιάννενα – Χριστοβασίλης , τον Λεβαδιακό – Κομπότης , και αυτοί μπλεγμένοι στα στημένα. Ο ένας ανέβηκε απευθείας και ο άλλος είναι αντίπαλος μας στα play off.
Αλλά έτσι μιας και το έφερε η κουβέντα ας κάνω και ένα απολογισμό γενικά για τους αντίπαλους μας φέτος, εκτός από τα Γιάννενα και τον Λεβαδιακό διάφορα πρόβλημα με τις αδειοδοτήσεις τους λόγο,είτε πλαστής φορολογικής ενημερότητας είτε ελλιπές φακέλου είχαν: Τρίκαλα, Δόξα Δράμας , Βέροια , Ηλιούπολη , Εθνικός , Ιωνικός , Αν. Καρδίτσας , Διαγόρας(κατηγορείτε ο πρόεδρος τους για τα στημένα) , Αγροτικός Αστέρας( στις λίστες για τα στημένα), Πιερικός (στις λίστες και αυτός) !
Κάμποσοι ε; Μπορεί να μου διαφεύγει και κανένας!
Παρόλα αυτά του ΟΦΗ του έκαναν πόλεμο επειδή άργησε να πληρώσει μερικές μέρες κάποιους παίχτες! Όχι επειδή τους άφησε απλήρωτους, επειδή τους πλήρωσε λίγες μέρες μετά!

Υ.Γ. Πιλάβιε αν σου διαφεύγει υπάρχει και δική σου συνομιλία με τον Μπέο, μέγα εξυγιαντή του ποδοσφαίρου..!
Υ.Γ. 2 Πόσοι θα τιμωρηθούν άραγε και πόσες από όλες αυτές τις ομάδες θα πέσουν κατηγορία; Εγώ βλέπω την Καβάλα και τον Βόλο να βγάζουν το «φίδι από την τρύπα».
Υ.Γ. 3 Γιατί όλοι τα βάζουν με τον Μαρινάκη (και δικαίως φυσικά) αλλά δεν λένε κουβέντα για τις συνομιλίες του Πατέρα που και πρόεδρος ομάδας ήταν, και πρόεδρος της Σούπα Λιγκ υπήρξε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails