Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2011

Είστε ξεφτίλες

Ούτε καν τολμώ να βάλω εξώφυλλο της Πατρίς. Νομίζετε ότι με ένα και καλά θάμπωμα μπορείτε να φωτογραφίζετε και να καταδικάζετε (από πότε γίνατε δικαστές;) ένα παιδί που κατηγορείτε για κάτι που ίσως έκανε αλλά ίσως δεν έκανε όμως!; Μην βιάζεστε γιατί η υπόθεση έχει πολύ δρόμο μπροστά της..

Που ήσασταν όταν τόσο καιρό γινόντουσαν διάφορα επεισόδια στην πόλη; γιατί δεν κάνατε εξώφυλλα τότε;

Γιατί δεν μιλάτε για τους ηθικούς αυτουργούς της υπόθεσης; γιατί δεν μιλάτε για τις ευθύνες τρίτων; Γιατί δεν μιλάτε για τις ευθύνες της αστυνομίας ;(αφού ήταν παρών στο σκηνικό αλλά σαν θεατής..! )

Πέσατε όλοι πάνω του να τον φάτε, δεν είμαι από αυτούς που λένε ότι καλά έκανε , αλλά δεν είμαι και δικαστής να τον καταδικάζω πριν την ώρα του. Αν έκανε το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του να πληρώσει , αν δεν το έκανε όμως; Τότε θα ζητήσετε συγνώμη για τα εξώφυλλα; θα ζητήσετε συγνώμη για τα τόσα άρθρα σας που τον φωτογραφίζουν;


Γιατί προς το παρών ούτε καν η αστυνομία έχει σοβαρά στοιχεία ότι το έκανε εκείνος, κάποιες μαρτυρίες μόνο(έτσι «αδέρφια»;) , που δεν είναι καν συγκεκριμένες! από άτομα που είναι σε εμφανή κόντρα αναμεταξύ τους..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails